mivvy zero a Vodafone

Podpora pro mobilní telefon mivvy zero

mivvy zero a Vodafone

Příspěvekod tkimitkiy » stř 07. dub 2010 9:11:30

Poradite nekdo kde/jak nastavit telefon pro prijem MMS a pripadne i pro pripojeni na internet pomoci GPRS/EDGE? Ma tento telefon vubec tu moznost? Nekde ctu, ze ano, nekde ze ne. Neco uz jsem zkousel nastavit sam, ale asi jsem to tak akorat dodrbal... :-/

Diky za tipy!

PS: Co se MMS tyce - prijde mi upozorneni, ale kdyz dam zobrazit MMS, napise to akorat stahovani a nic se pak nedeje (zkousel jsem to nechat i 15 minut)...
tkimitkiy

Zařízení: mivvy ZERO

Re: mivvy zero a Vodafone

Příspěvekod j.boy » stř 07. dub 2010 12:03:41

Uz jsem to tu psal nekolikrat.Staci si zajit na http:\\techforum.cz najit si nastaveni napr. pro Samsung Omnia a podle nej si nastavit Vase Zero.Ta nastaveni jsou totozna,jelikoz se jedna o MT s WM.
j.boy

Zařízení: SciPhone i9+
Mivvy Dual Hero
Mivvy Ch@t

Příspěvekod azach » pon 26. črc 2010 20:47:24

Mám podobný problém. Zkouším všemožná nastavení, ale žádné nevede ke kladnému výsledku. Vždy se objeví hláška, že z neznámých důvodů nelze navázat spojení... :evil:
A nejen to, problém mám i s připojením přes wi-fi. Doma se připojím bez problémů, ale jinde mě to nikde nepustí i když to síť (nezabezpečenou) najde. :x
azach

Zařízení: mivvy zero

Příspěvekod j.boy » úte 27. črc 2010 7:34:19

Uz jsem to tu psal nekolikrat.Staci si zajit na http:\\techforum.cz najit si nastaveni napr. pro Samsung Omnia a podle nej si nastavit Vase Zero.Ta nastaveni jsou totozna,jelikoz se jedna o MT s WM.
j.boy

Mivvy Dual Hero
Mivvy Ch@t

Příspěvekod azach » úte 27. črc 2010 8:33:29

Je pěkné, že j.boy jsi psal několikrát, ale internet přes GPRS nepřipojím právě ani podle tebou uvedeného návodu. MMSky fungují net nikoliv.
Napadá mě jen poslední věc - hard reset, jinak půjdu do reklamace. :?
azach

Příspěvekod j.boy » úte 27. črc 2010 11:21:45

To není můj návod, ale vodafone.cz. Pro mobilní telefony s OS Windows Mobile je nastavení stejné. Takže něco někde děláte špatně a to já nedokážu nijak analyzovat, protože nemám Váš MT v "ruce". Chce si to jen trošičku s MT pohrát nebo dejte odkaz přímo na techfórum, že chcete nastavení pro WM. Já jsem s nastavením neměl žádný problém a to jsem měl i BelTel Norea, kde mi všichni operátoři svorně tvrdili, že nastavení pro tento typ MT nemají. Stačilo použít nastavení pro WM 6.1 a MT se připojil k síti v pohodě.
j.boy

Mivvy Dual Hero
Mivvy Ch@t

Příspěvekod j.boy » úte 27. črc 2010 11:22:54

S reklamací neuspějete a dle mého se Vám MT vrátí zpět i s "manipulačním poplatkem" :(
j.boy

Mivvy Dual Hero
Mivvy Ch@t

Příspěvekod azach » stř 28. črc 2010 7:58:59

Problém vyřešil skutečně hardreset. Při nové instalaci systému dojde k automatickému nastavení datových služeb operátora (je třeba odsouhlasit). Jen je potřeba dodatečné malé úpravy v nastavení, a to změnit port z 8080 na 80, tak jak uvádí Vodafone na svých stránkách. Nastavení z techfóra pro Omnii nefunguje. Oboje platí jak pro nastavení GPRS, tak pro nastavení MMS. Po této úpravě vše funguje jak má... 8-) Je tu však jeden malý problémeček. Při resetu (tzn. při vypnutí a znovuzapnutí přístroje) dojde k přepsání portu zpět na 8080, takže je nutné jeho opětovné nastavení. :shock: :roll:
azach

Příspěvekod j.boy » stř 28. črc 2010 10:08:37

Port pro internet je vždy 80 nebo 8080 musíte si vyzkoušet co je z Vaším telefonem funkční. Jinak je nastavení naprosto totožné.
j.boy

Mivvy Dual Hero
Mivvy Ch@t

Zpět na mivvy zero